Wat ik voor mijn verjaardag kreeg

Er zijn altijd wel dingetjes die ik graag zou willen kopen als ik veel geld had gehad, maar rond mijn verjaardag vind ik het toch altijd bijzonder moeilijk om een verjaardagslijstje te bedenken. Het is alweer bijina een maand geleden dat ik jarig was, maar het leek me toch leuk om met jullie te delen wat ik voor mijn verjaardag kreeg. 3 juni mocht ik alweer 29 kaarsjes uitblazen, waar blijft de tijd. Hoe kan het dat ik alweer 29 ben? Ik voel eigenlijk nog steeds een kind, haha! Gelukkig is het me dit jaar uiteindelijk toch gelukt om een leuk verjaardagslijstje te maken en vandaag ga ik je laten zien wat ik allemaal gekregen heb.

Boeken
Ik ben eigenlijk helemaal geen boekenwurm, maar er zijn 2 series die ik niet weg kan leggen. Dat is de serie Kronieken van de Onderwereld van Cassandra Clare en de duologie Als de nacht eindigt van Laura Diana. Van mijn werk kreeg ik het boek Vrouwe middarnacht, het eerste deel van de Duistere machten trilogie. Deze serie is een opvolging van de Kronieken van de Onderwereld en stond dus al een tijdje op mijn TBR-lijst. Van mijn ouders kreeg ik het tweede deel van Als de nacht eindigt, namelijk Als de morgen begint van Laura Diana. Deze boeken wilde ik sowieso graag hebben omdat ik Laura Diana wel eens in het echt heb ontmoet – nu klinkt het een beetje alsof ze de nieuwe J.K. Rowling is. Dat niet, maar ik vond het eerste deel van haar duologie wel heel erg plezierig om te lezen, dus ben ik heel benieuwd naar het tweede deel!

Wafelijzer (alles-in-één-ijzer)
Van mijn ouders kreeg ik een wafelijzer. In de voedingsapp die ik gebruik staan veel recepten voor gezonde wafels en die wilde ik al lange tijd maken. Maar ja, ik had dus geen wafelijzer. Dat maakte het een beetje lastig. Maar nu kan ik dus lekkere én gezonde ontbijtjes gaan maken! Naast een wafelijzer, kan ik er ook tosti’s mee maken, vlees grillen, eitjes bakken etc. Het is eigenlijk een van-alles-in-één-ijzer! Wie weet komt er nog wel eens een receptje online!

Frida Kahlo
Wie mij een beetje kent, weet dat ik graag creatief bezig ben. Teken en schilderen zijn naast het schrijven van mijn fantasie verhaal, dingen die ik erg graag doe. Voor mijn tekeningen en illustraties zoek ik altijd naar inspiratie en Frida Kahlo is al vanaf jongs af aan mijn favoriete kunstenares. Ik bewoner haar werk en vooral ook haar levensverhaal heel erg. Inmiddels heb ik in huis een aardige collectie opgebouwd met spulletjes van haar. Schilderijtjes, prints en illustraties. Maar van mijn zusje kreeg ik een heel schattig Frida Kahlo bloempotje en een geïllustreerd boek over Frida! Je begrijpt wel dat ik hier onwijs blij mee ben.

Schoudertas Mister Miara
Van mijn vriend kreeg ik een nieuwe schoudertas. Een hele mooie van Mister Miara! Ik kreeg de Ava Hobo in het zwart. Een tijdje geleden was ik dit tassenmerk al tegengekomen via Jennie from the blog en ik was opslag verliefd op het merk. De tassen hebben een prachtige, luxe, leren uitstraling en zijn ook nog eens 100% vegan én duurzaam geproduceerd. Ik ben er echt heel erg blij mee en ik ga de deur niet meer uit zonder mijn nieuwe tas.

Tot slot nog even een kleine disclaimer. Ik deel dit niet om op te scheppen of te pronken met mijn cadeaus, maar omdat ik het leuk vond anderen wellicht ideetjes te geven. Ik begrijp dat anderen misschien meer of minder cadeautjes zullen krijgen of zelfs helemaal niet aan verjaardagen vieren doen. Ik ben dankbaar voor mijn familie en alles wat ik krijg. Cadeaus krijgen op mijn verjaardag neem ik zeker niet voor lief. Zolang je maar een leuke dag hebt en het leven viert! Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier.

Ik ben super blij met alle cadeautjes die ik gekregen heb. Ik ben al begonnen met lezen in Als de morgen begint, gebruik mijn nieuwe tas dagelijks en in het Frida Kahlo potje dat ik van mijn zusje kreeg staat al een schattig plantje te shinen. Binnenkort hoop ik ook eindelijk mijn ontbijtjes te maken met mijn nieuwe wafelijzer!

Wat zou jij graag voor je verjaardag krijgen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.